logo
امروز : شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۰:۳۲
[ شناسه خبر : ۵۳۴۸۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس دانشکده پرستاری ابهر:

هيأت علمی بومی، دانشکده را صاحب‌نام کرد

هيأت-علمی-بومی،-دانشکده-را-صاحب‌نام-کرد-
رئیس دانشکده پرستاری ابهر با اشاره به بومی بودن ۹۰ درصد هیأت علمی، این رویکرد را عامل هویت و استقلال دانشکده دانست.

سیده فریبا شرفی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه ارائه‌ کار استاندارد در شرایط عادی، خود یک موفقیت محسوب می‌شود، گفت: اما هنر واقعی، ارائه‌ کار استاندارد در شرایط غیراستاندارد و بحرانی است؛ شرایطی که همگی واقف به ابعاد آن هستیم و با حمایت بی‌دریغ روسای بیمارستان و مجموعه‌ همکاران، این هنر را در خط مقدم بهداشت و درمان به ثمر نشانده‌ایم.

بیشتر بخوانید

وی با توضیح اینکه این دانشکده از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۹۳، به‌مدت ۲۱ سال، صرفاً در مقطع کارشناسی پرستاری دانشجو می‌پذیرفت، تصریح کرد: در دوره‌ پیشین خدمت بنده از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۹، موفق شدیم رشته‌های کاردانی فوریت‌های پزشکی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته‌ی فوریت‌های پزشکی را به مجموعه اضافه کنیم و اکنون در دو رشته و چهار مقطع، حدود ۴۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

رئیس دانشکده پرستاری شهرستان ابهر با اشاره به اینکه نزدیک به ۹۰ درصد اعضای هیأت علمی این دانشکده از میان دانش‌آموختگان همان مرکز هستند که در مقاطع ارشد و دکترا تحصیل کرده‌اند، اظهار داشت: این افتخاری بزرگ برای دانشکده است که نیروهای خود را تربیت و سپس به‌عنوان هیأت علمی جذب کرده‌ایم.

وی در خصوص حمایت‌های مالی و تجهیزاتی دانشگاه افزود: علی‌رغم بودجه‌ سالانه‌ ۲۷ میلیارد تومانی دانشگاه، در سخت‌ترین شرایط مالی موفق شدیم حدود ۱/۵ میلیارد تومان در سال گذشته برای به‌روزرسانی کتب مرجع، خرید تجهیزات آموزشی و تأمین برق اضطراری با اعتبار ۳۷۰ میلیون تومان جذب کنیم.

شرفی در پاسخ به پرسشی درباره‌ توسعه‌ رشته‌ها، خاطرنشان کرد: ما دو هدف اصلی را دنبال می‌کنیم؛ نخست، افزودن رشته‌ کارشناسی هوشبری که با همکاری همکاران در سامانه ثبت شد، اما در شورای گسترش وزارت بهداشت به‌دلیل نیازسنجی کشوری تأیید نشد. دوم، افزایش یک رشته‌ کارشناسی جدید برای تحقق حداقل سه رشته در هویت دانشکده و نیز افزودن یک گرایش کارشناسی‌ارشد که با توجه به اینکه دو‌سوم اعضای هیأت علمی ما دارای مدرک دکترا هستند، این موضوع را جدی پیگیری می‌کنیم.

وی تأکید کرد: ما در طوفان شرایط سخت، کار استاندارد تحویل دادیم و این مسیر را با قوت ادامه خواهیم داد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر